Adriaensens Frederika


Lifestyle fotografe Frederika


Wie ben ik?Ik ben fotografe Frederika Adriaensens en focus mij op lifestyle fotografie. Door de jaren heen werkte ik zowel in binnen -als buitenland op de meest uiteenlopende locaties, steeds zoekend om het perfecte beeld te kunnen vastleggen.

Sinds jeugdige leeftijd bezat ik een hoge interesse in het vastleggen van momentopnames. Wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een zelfstandige zaak.

Door het volledig weglaten van flitsapparatuur creëerde ik beelden die de natuurlijke zachtheid van het licht konden weergeven.

Ondanks mijn opgebouwde specialisatie in  familiefotografie bleef ik zoeken om mijn opgebouwde kennis in andere domeinen van de fotografie toe te passen. Door de grote vraag gebeurt het dat ik ook dat ik huwelijksfotografie en boudoir aanneem.


Hoe ga ik te werk?Na uw aanvraag via mijn contactformulier zal ik contact met u opnemen, zodoende ik de gevraagde opdracht met u kan bespreken. Deze inleidingsprocedure is volledig gratis en kan op elk moment worden aangepast.

Samen met u bespreek ik de plaats en uw verwachtingen. Na het afwerken van honderden opdrachten besef ik wat er allemaal bij een fotoshoot komt kijken en adviseer u graag bij al uw vragen.

Toch streef ik ernaar om zo discreet mogelijk mijn opdracht te kunnen volbrengen, zodat u van uw speciale gelegenheid ten volle kan genieten. Gedurende het hele proces sta ik ter uwer beschikking.


Contacteer me geheel vrijblijvend :)